Kérjen árajánlatot online!

Legyártott termékeink mind egyedi termékek, ezért előre beárazni nem tudunk egy-egy terméket, így Önnek árajánlatot tudunk készíteni, ha felveszi velünk a kapcsolatot és megadja nekünk, hogy mit szeretne gyártatni.

Az árajánlatkérő űrlap kitöltésével online is kérhet árajánlatot. Ajánlatkéréshez kérjük töltse ki az űrlapot, majd küldje el részünkre.

Online ajánlatkérés gyorsan és egyszerűen:

1. Ön kitölti az ajánlatkérő űrlapot és elküldi nekünk.

2. Mi megkapjuk a sikeresen elküldött ajánlatkérést.
(A sikeres küldést a rendszer jelzi önnek.)

3. A legrövidebb időn belül elkészítjük az árajánlatot és megküldjük önnek az ajánlatkérőben megadott e-mail címre.

Az árajánlatkérés ingyenes, és mindenféle kötelezettségtől mentes!

Ajánlatkéréshez néhány tanács:

Pontos információk = korrekt ajánlat.

Ajánlatkérés esetén amennyiben nyílászáró cseréről van szó, kérjük ellenőrizze az ajtók, ablakok méretét. Új építésű ház esetén küldje meg részünkre a rendelkezésre álló terveket. A korrekt méreteken túl írja meg nekünk az új ajtó, ablak tervezett anyagát, színét, nyitásmódját, a kiegészítők (redőnyök, reluxák, könyöklők) fajtáját.

Kérjen árajánkatot új nyílászáróinak cseréjéről!

Az ördög a részletekben rejlik.

Az Ön részére az általunk, és a konkurenciáink által megküldött ajánlatokat a műszaki tartalom pontos ismeretében vesse össze. (Almát az Almával!)

Műanyag ablak esetén a ténylegesen mérhető adatok összevetésével hozzon döntést. A műanyag ablak profiljának (Uf érték) és az üvegezés (Ug érték) összehasonlításával kezdje. A műanyag ablak kamráinak száma nem mindig mérvadó, hiszen attól, hogy egy 70 mm-es beépítési mélységű műanyag ablak 5 vagy 6 légkamrás még lehet közel hasonló az Uf értékük. Vizsgálja meg azt is, hogy az ajánlatokban ugyanolyan számú, működési típusú műanyag ablak, bejárati ajtó szerepeljen. Fontos a műanyag ablak kiegészítőinek megléte is. (Például: redőnyös műanyag ablak esetén a szükséges tokszélesítő elemek megléte stb…) Amennyiben ajánlatunk pontosításra szorul, úgy szívesen állunk rendelkezésére.

Árajánlatkérő űrlap

Az űrlapon megadott személyes adatokat az Adatvédelmi Nyilatkozatban foglaltak szerint kizárólag a kapcsolattartás és információnyújtás céljából használjuk fel.