Rólunk

Cégünk, az AblakuNK Kft. már több, mint húsz éves szakmai múltra tekint vissza, 2002-ben alakult építőipari szakemberek vezetésével. Tevékenységünk építőanyagok forgalmazására, műanyag ablakokra, ajtókra és e termékekkel kapcsolatos szolgáltatásokra terjed ki.

Bemutatótermek Székesfehérváron a Hadiárva u. 10. és Budapesten a Budaörsi út 4-18. A épületszám alatt találhatók. Szolgáltatási területünk Magyarország egész területére, Felvidékre és Ausztria keleti régióira terjed ki.

Elsődleges szempont számunkra az, hogy ügyfeleink teljeskörű, gyors, precíz kiszolgálást kapjanak. Ezért is alakítottuk ki úgy, hogy régi beszállítóink már partnereink is, így a jól működő kapcsolatok előnyeit megrendelőink is élvezhetik.

Fő tevékenységi körünk a műanyag nyílászárók és a nyílászárókhoz tartozó redőnyök, reluxák, szúnyoghálók, külső és belső párkányok, valamint az ipari és garázskapuk forgalmazása és szerelése. Mivel cégünk prémium minőségű nyílászárók szegmensében tevékenykedik, így merült fel a vásárlói igények alapján a központi porszívó rendszerek forgalmazása és telepítése.

Cégcsoportunk így teljes körű megoldásokat kínál Megrendelőink részére az ajánlatadástól, a felmérésen át, a szerződéskötésen keresztül a megvásárolt termék szakszerű beépítéséig. Célunk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk vásárlóinknak, melyek ár-érték aránya kiváló, rugalmasan illeszkedik a megrendelői elképzelésekhez. A műanyag ablakok, ajtók hosszú élettartama, kiváló hőszigetelése miatt többszörösen megtéríti a beruházott összeget.

Hívjon minket bátran nyilászárói cseréjéhez!

Törzsgárdánk 8 fő szellemi és 12 fő fizikai dolgozóval várja érdeklődőinket, megrendelőinket.

Forduljon hozzáNK bizalommal, az info@ablakunk.hu címen, vagy személyesen bemutatótermeinkben.

H-8000 Székesfehérvár, Hadiárva u. 10. tel.: 22/ 501-045

H-1118 Budapest, Budaörsi út 4-18. A épület tel.: 1 / 226-4263

Alapító: Tögl Gábor

Műanyag ablak Önnek! – Ablakunk Kft.